Contact

 

 

 

Voor de mooiste reizen, waar dan ook ter wereld

Heb jij een reiswens of vraag, maar wil je nog geen compleet reisvoorstel aanvragen? Stuur een e-mail, , neem contact op via een van de sociale media pagina's die je onderaan deze pagina vindt, vul het online contactformulier in of bel mij gewoon!

 

Linda Hoorn
Persoonlijk Reisadviseur
T: 06-49914448
E: linda@travlin.nl

Betrouwbaar en zorgeloos

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home. Als gevolg van deze samenwerking worden jouw reizen geboekt bij en betaal jij de reissom aan Reisburo Apollo uit Wormer, deelnemer en lid van ANVR, SGR, SGRz en het Calamiteitenfonds.

 

Jouw reis wordt daardoor nog meer tot in de puntjes, betrouwbaar en zorgeloos geregeld!

  • Wij bellen jou 48 uur na ontvangst van jouw formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens die jij hebt ingevuld. De informatie wordt alleen gebruikt om contact met jou op te nemen. Wanneer je ook hebt aangegeven de Travlin Inspiratie te willen ontvangen, ontvang je deze per e-mail. Meer informatie hierover kun je lezen in de privacyverklaring.

persoonlijk-advies-travlin-the-world

Persoonlijk vind ik dat online niet zonder persoonlijk advies kan. Zeker niet wanneer het om zoiets belangrijks gaat als jouw vakantie. Je gaat tenslotte niet iedere dag op vakantie. Die moet gewoon goed geregeld zijn. Of dat nu een stedentrip, zonvakantie of grote rondreis is.

zoek-&-boek---travlin-the-world

Heb je nog geen idee van jouw volgende vakantiebestemming? Wil je je eerst laten inspireren over de mogelijkheden in jouw gekozen reisperiode?

In het Zoek & Boek systeem heb je een ruime keuze in vakanties van reisorganisaties, die allemaal lid zijn van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Je kunt er zelfs een eigen prijsvergelijk of boeking maken. Zo hoef je niet iedere website apart te bezoeken. Eén plek waar jij jouw vakantie zelf zoekt, vergelijkt en boekt. Gewoon met mijn vertrouwde service.

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515