Droomreizen

Voor de mooiste reizen, waar dan ook ter wereld

Wat is voor u een droomreis?

 

  • Een reis naar een tropisch eiland?
  • Uw te plannen huwelijksreis?
  • De reis naar die ene bestemming waar u al uw hele leven letterlijk over droomt?
  • Een reis die voor u niet makkelijk te maken is?
  • Misschien wel de laatste reis die u gaat maken?

 

Kortom een reis die heel goed geregeld moet zijn en u niet zomaar op internet wilt, of kunt, boeken. Een droomreis die ik voor u wil waarmaken.

 

U wilt een bijzondere reis maken.

En bij een bijzondere reis denk ik niet alleen maar aan een Antartica cruise of een reis naar het afgelegen eiland Tristan da Cunha. Nee, ik denk ook aan een huwelijksreis naar Bali, maar dan in een heel bijzonder hotel. Of een rondreis langs de nog niet zo ontdekte plekjes in Europa met overnachtingen in unieke accommodaties, zoals een luxe boomhut. Reizen die u niet zo makkelijk zelf regelt en ik voor u samen met behulp van de expertise van een gespecialiseerde touroperator of een lokaal agent op uw bestemming voor u kan organiseren. Zo weet u zeker dat u een bijzondere reis zult beleven.

 

Extra service is bij mij standaard

Online inchecken voor uw vluchten, het boeken van stoelen en ruimbagage, het geven van advies over de benodigde reisdocumenten en vaccinaties voor uw reis. Het wordt geregeld en het kan uitgebreider. Denk aan het regelen van oppasservice voor uw huisdier tijdens uw reis. Het kopen van een koffer omdat u daar zelf geen tijd voor heeft. Het regelen van een dokter die bij u thuis de reisvaccinaties geeft of het aanvragen van het visum bij de betreffende ambassade in Nederland. Het is mogelijk! In ons eerste gesprek inventariseer ik wat u nodig heeft voor uw reis en in het reisvoorstel ziet wat de mogelijkheden voor deze service zijn.

 

Een droomreis maken, ook als er een extra zorgbehoefte is.

Op vakantie gaan, is voor u niet zo vanzelfsprekend. Het transportmiddel waarmee u naar uw bestemming reist, moet aangepast zijn. Uw rolstoel of andere medische middelen neemt u namelijk met u mee op reis. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, moet u in uw accommodatie terecht kunnen, de kamer moet eventueel extra toegankelijk zijn. Of u moet ter plaatse bij een medisch specialist terecht kunnen, mocht dat onverhoopt nodig zijn. Een reis die extra zorg en aandacht nodig heeft, een reis die u op het internet waarschijnlijk niet zult vinden. Leg uw specifieke reiswensen bij mij voor en ga ik heel ver om uw reis mogelijk te maken.

Welke droomreis mag ik voor jou waarmaken?

persoonlijk-advies-travlin-the-world

Persoonlijk vind ik dat online niet zonder persoonlijk advies kan. Zeker niet wanneer het om zoiets belangrijks gaat als jouw vakantie. Je gaat tenslotte niet iedere dag op vakantie. Die moet gewoon goed geregeld zijn. Of dat nu een stedentrip, zonvakantie of grote rondreis is.

zoek-&-boek---travlin-the-world

Heb je nog geen idee van jouw volgende vakantiebestemming? Wil je je eerst laten inspireren over de mogelijkheden in jouw gekozen reisperiode?

In het Zoek & Boek systeem heb je een ruime keuze in vakanties van reisorganisaties, die allemaal lid zijn van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Je kunt er zelfs een eigen prijsvergelijk of boeking maken. Zo hoef je niet iedere website apart te bezoeken. Eén plek waar jij jouw vakantie zelf zoekt, vergelijkt en boekt. Gewoon met mijn vertrouwde service.

De wereld is vol mooie plekjes... Jij wilt ernaartoe. Ik regel het graag voor je!

Reisverhalen in blogvorm - Laat je inspireren!

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515