Familiereizen

Voor de mooiste reizen, waar dan ook ter wereld

U wilt graag met uw familie op reis en heeft al een paar avonden rondgekeken op internet en u komt er maar niet uit. Of u heeft gewoonweg geen tijd of geen zin om het zelf uit te zoeken. U zoekt iemand die uw wensen begrijpt en omzet tot uw volgende reis. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Ik help u graag en ben een specialist in het samenstellen van familiereizen.

 

U weet niet zo goed waar u naar toe wilt?

  • U wilt een reis maken naar een verre bestemming?
  • Het vinden van hotels met familiekamers is lastig en informatie over de bestemming vindt u wel, maar wat is er voor uw kind te doen?
  • Begint u te twijfelen of u wel de juiste bestemming heeft gekozen?


Kortom u zoekt hulp en advies.

Ik heb veel ervaring met het organiseren en maken van rondreizen met baby's en (jonge) kinderen. Op basis van uw wensen, selecteer ik de geschikte bestemming, hotels en familiekamers. Daarnaast geef ik u advies over het gekozen land, de te bereizen route, het te kiezen vervoersmiddel en eventuele visum en vaccinatie eisen.

 

Een stedentrip maken met kinderen? Dat is toch niet leuk?

Een veelgehoorde reactie wanneer u vertelt dat u een stedentrip wilt gaan maken met uw (jonge) gezin. Het is inderdaad niet altijd eenvoudig om een geschikt hotel te vinden in de stad waar u naartoe wilt.

En wat is er nu echt leuk om te doen zodat uw kind, maar ook u, de stad goed gaat beleven? Ik inventariseer uw wensen en ga daarmee op zoek naar een geschikt hotel, misschien wel vlakbij een speeltuin, in de buurt van goede vervoersmiddelen of op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden. Ik let er altijd op dat de georganiseerde stedentrip volledig bij uw gezinssituatie past.

 

Familiereizen met grote families is best een organisatie

Wat is er mooier dan bijvoorbeeld uw huwelijksjubileum te vieren met uw hele familie tijdens een mooie reis?

Een reis die u misschien maar één keer in uw leven maakt, dus deze moet goed geregeld zijn. U zoekt goed advies en zekerheid. Met uw wensen ga ik op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie. Zoals een familiebungalow op een vakantiepark in binnen- of buitenland. Of boekt u liever meerdere kamers in een prachtig resort op een zonnige, misschien verre bestemming?

De (klein)kinderen leven zich uit in het prachtige zwembad en de volwassenen genieten van de zon en sportactiviteiten die worden georganiseerd.

Welke reis ga jij binnenkort boeken?

persoonlijk-advies-travlin-the-world

Persoonlijk vind ik dat online niet zonder persoonlijk advies kan. Zeker niet wanneer het om zoiets belangrijks gaat als jouw vakantie. Je gaat tenslotte niet iedere dag op vakantie. Die moet gewoon goed geregeld zijn. Of dat nu een stedentrip, zonvakantie of grote rondreis is.

zoek-&-boek---travlin-the-world

Heb je nog geen idee van jouw volgende vakantiebestemming? Wil je je eerst laten inspireren over de mogelijkheden in jouw gekozen reisperiode?

In het Zoek & Boek systeem heb je een ruime keuze in vakanties van reisorganisaties, die allemaal lid zijn van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Je kunt er zelfs een eigen prijsvergelijk of boeking maken. Zo hoef je niet iedere website apart te bezoeken. Eén plek waar jij jouw vakantie zelf zoekt, vergelijkt en boekt. Gewoon met mijn vertrouwde service.

De wereld is vol mooie plekjes... Jij wilt ernaartoe. Ik regel het graag voor je!

Reisverhalen in blogvorm - Laat je inspireren!

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515