Boksring

Nog 3 dagen en dan start de halve finale van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur 2018: de ZRA Battle in Europa-Park. 

Twee weken geleden ontving ik het deelnemersprogramma.

Wat gaan we daar doen?

Aanstaande donderdag vertrekken we om 10:00 uur per bus van het Jaarbeursplein Utrecht. De aankomst in Europa-Park is tussen 18:00 en 19:00 uur. Daarna worden we welkom geheten, checken in in het hotel, krijgen een presentatie over het park en gaan samen dineren.

Vrijdag is het dan zover! Niet 1, maar wel 2 battles! Maar verwacht de organisatie/jury van mij? In de uitnodiging staat letterlijk: “Hoe die battles er precies uitzien, dat vertellen wij je daar. Het is dus ook niet mogelijk je voor te bereiden op deze opdrachten.”

In de boksring?

Is het net als tijdens de Voice of Holland en stap ik in de boksring met de 2 andere halvefinalisten uit Noord-Holland? Hopelijk vragen zij mij niet om te zingen. Alhoewel…tijdens de stem- en presentatietraining die ik vorige week volgende bij De Stemcoach kreeg ik wel mooie stemoefeningen 😉

Krijgen we een quiz, een test, een wedstrijd? Of toch een presentatie? Of allebei? Het zijn tenslotte 2 battles? Ik volgde de afgelopen dagen voor de zekerheid toch een aantal extra online reistrainingen om mij toch een beetje voor te bereiden. Verder is het rustig afwachten en laat ik alles over mij heen komen.

Na battle 2 bezoeken we de ijssculpturententoonstelling en de nieuwste attractie ‘Voletarium’, een vliegreis over Europa.

Volkomen uitgebattled?!

En dan op naar de laatste dag. Zaterdag krijgen we nog een opdracht. Zijn het stiekem dan 3 battles? Die opdracht wordt ’s ochtends uitgelegd en we krijgen 5 uur de tijd om deze opdracht in het Europa-Park uit te voeren. In de namiddag reizen we per bus terug naar het Jaarbeursplein in Utrecht waar we rond 23:30 uur weer aankomen.

Daarna stap ik ongetwijfeld kapot, uitgebattled en moegestreden in de trein naar huis. Maar, hopelijk ben ik dan nog niet uit gestreden en bereik ik de finale op 19 december. Ik heb er zin in!

Wil je mijn belevenissen in Europa-Park tijdens de halve finale Beste Zelfstandig Reisadviseur van 2018 volgen? Volg je mij dan op Facebook?

UPDATE 25 januari 2018

Na mijn deelname aan de halve finale in Europa-Park kreeg ik op 1 december het goede nieuws dat ik door was naar de volgende ronde. De finale! Deze vond op 19 december 2017 plaats op het hoofdkantoor van TRAVelMedia in Hilversum. In een kwartier tijd mocht ik de 12-koppige jury ervan overtuigen waarom ik vond dat ik mijzelf de beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland 2018 mocht noemen. 

Op 9 januari 2018 was het dan zover! De uitslag tijdens de jaarlijkse Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Om 17:30uur werden de provinciaal winnaars bekend gemaakt en werd bekend gemaakt dat ik 2e ben geworden. Geen goud, maar zilver! Die avond voelde dat niet zo fijn, maar nu na 2,5 week ben ik oprecht trots dat ik door een vakjury ben verkozen als de NR. 2 NR. 2 Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland 2018!

Nr. 2 Beste Zelfstandig Reisadviseur Noord-Holland NL

Ben je benieuwd hoe ik in de halve finale terecht kwam? Lees dan mijn vorige blog.

2 reacties

  1. […] Blog Europa-Park en hoe plan je je bezoek? […]

Laat een reactie achter