Tips

Voor de mooiste reizen, waar dan ook ter wereld

Mijn Reisoverzicht

Thuis kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw boekingsgegevens raadplegen, informatie over uw reisbestemming inzien, 100% veilig betalen via iDeal en uw reishistorie bekijken. Heb jij jouw reis al geboekt, dan heb je al een login ontvangen.

>> Mijn Reisoverzicht - Jouw reisgegevens online

 

Sambasso Reisapp

Bekijk heel eenvoudig op je smartphone jouw volgende reis, laat je inspireren over excursies, bezienswaardigheden en eetgelegenheden op jouw vakantielocatie en boek excursies zelfs direct vanuit de app. Heb jij al een reis geboekt? Dan log je heel makkelijk in de app met jouw e-mailadres en het dossiernummer van de reis die je wilt inkijken en voorbereiden.

>> Sambasso reisapp (download voor Android)
>> Sambasso reisapp (download voor iOS)

 

Informatie vaccinaties

Op de site van Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR is het centrale orgaan in Nederland dat zich bezig houdt met de preventie van ziekte bij reizigers), worden via een landenlijst richtlijnen gegeven voor vaccinaties en preventie van malaria.

> Reizen & gezondheid - Algemene informatie rond vaccinaties

 

Veiligheidssituatie

Indien de veiligheidssituatie daartoe aanleiding geeft, publiceert het Ministerie van Buitenlandse Zaken de meest recente reisadviezen. Uw bestemming staat niet op de lijst? Dan is er geen reisadvies.

>> Reizen & veiligheid - De veiligheidssituatie in een bepaald gebied

 

Visum

Wereldwijde actuele informatie betreffende alle visum-bestemmingen.

>> CIBT - De wereldwijde Visum en Legalisatie Professionals

 

Vervoer vliegveld

Informatie over de beste manier om van en naar de luchthaven te reizen.

>> To and from the airport

 

Wisselkoersen

Alle actuele wisselkoersen gemakkelijk in één overzicht.

>> Wisselkoersen

 

Tijdzones

De actuele tijd op de plaats van bestemming? Hier vindt u meer informatie over wereldtijden en tijdzones.

>> Tijdzones

 

Douane

Wat mag je mee terugnemen van vakantie en download de Douane Reizen app.

>> Douane

persoonlijk-advies-travlin-the-world

Persoonlijk vind ik dat online niet zonder persoonlijk advies kan. Zeker niet wanneer het om zoiets belangrijks gaat als jouw vakantie. Je gaat tenslotte niet iedere dag op vakantie. Die moet gewoon goed geregeld zijn. Of dat nu een stedentrip, zonvakantie of grote rondreis is.

zoek-&-boek---travlin-the-world

Heb je nog geen idee van jouw volgende vakantiebestemming? Wil je je eerst laten inspireren over de mogelijkheden in jouw gekozen reisperiode?

In het Zoek & Boek systeem heb je een ruime keuze in vakanties van reisorganisaties, die allemaal lid zijn van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Je kunt er zelfs een eigen prijsvergelijk of boeking maken. Zo hoef je niet iedere website apart te bezoeken. Eén plek waar jij jouw vakantie zelf zoekt, vergelijkt en boekt. Gewoon met mijn vertrouwde service.

De wereld is vol mooie plekjes... Jij wilt ernaartoe. Ik regel het graag voor je!

Jouw vakantie tot in de puntjes geregeld.

Travlin verzorgt compleet verzorgde reizen voor diegenen die een perfect geregelde reis wil maken. Hoe? Door de planning, boeking, organisatie en voorbereiding zoveel mogelijk uit jouw handen te nemen. Zodat jij jouw kostbare tijd kan besteden aan andere belangrijke taken en dagelijkse werkzaamheden.

Travlin is specialist in het samenstellen van reizen voor gezinnendroomreizen en reizen voor wie reizen niet zo vanzelfsprekend is.

Reisverhalen in blogvorm - Laat je inspireren!

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515