Reisvoorstel

Voor de mooiste reizen, waar dan ook ter wereld

Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens neem ik binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met jou op om de reiswensen door te nemen. Tijdens dit gesprek spreek ik met jou af binnen welke termijn jij mijn reisvoorstel ontvangt.

 

Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van mijn reisvoorstel, neem ik weer contact met jou op om te horen wat jij van het voorstel vindt. Als het nodig is, pas ik het voorstel voor jou aan, net zo vaak totdat ik jouw perfecte familiereis, bedrijfsreis of reis op maat heb gevonden.

Jouw privacy is belangrijk voor ons!
Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens die jij in het reisvoorstel aanvraagformulier hebt ingevuld. De informatie wordt alleen gebruikt om een reisvoorstel te kunnen sturen. Wanneer jij besluit een reis te boeken, geef jij opnieuw toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken. Meer informatie hierover kun je lezen in de privacyverklaring.

persoonlijk-advies-travlin-the-world

Persoonlijk vind ik dat online niet zonder persoonlijk advies kan. Zeker niet wanneer het om zoiets belangrijks gaat als jouw vakantie. Je gaat tenslotte niet iedere dag op vakantie. Die moet gewoon goed geregeld zijn. Of dat nu een stedentrip, zonvakantie of grote rondreis is.

zoek-&-boek---travlin-the-world

Heb je nog geen idee van jouw volgende vakantiebestemming? Wil je je eerst laten inspireren over de mogelijkheden in jouw gekozen reisperiode?

In het Zoek & Boek systeem heb je een ruime keuze in vakanties van reisorganisaties, die allemaal lid zijn van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Je kunt er zelfs een eigen prijsvergelijk of boeking maken. Zo hoef je niet iedere website apart te bezoeken. Eén plek waar jij jouw vakantie zelf zoekt, vergelijkt en boekt. Gewoon met mijn vertrouwde service.

De wereld is vol mooie plekjes... Jij wilt ernaartoe. Ik regel het graag voor je!

Jouw vakantie tot in de puntjes geregeld.

Travlin verzorgt compleet verzorgde reizen voor diegenen die een perfect geregelde reis wil maken. Hoe? Door de planning, boeking, organisatie en voorbereiding zoveel mogelijk uit jouw handen te nemen. Zodat jij jouw kostbare tijd kan besteden aan andere belangrijke taken en dagelijkse werkzaamheden.

Travlin is specialist in het samenstellen van reizen voor gezinnendroomreizen en reizen voor wie reizen niet zo vanzelfsprekend is.

Reisverhalen in blogvorm - Laat je inspireren!

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515