Reizen voor gezinnen
met extra zorgbehoefte

Zodat elk lid van het gezin kan genieten van de vakantie

Voor de mooiste en zorgeloze reis met jouw gezin

In verband met de situatie rondom het coronavirus boek ik alleen reizen en vakanties naar landen met een positief (geel of groen) reisadvies. 

Een zorgeloze vakantie met je gezin.

 

Je bent op zoek gegaan naar het ruime aanbod op internet.
Alleen dat aanbod is helemaal niet geschikt voor jullie.
Jullie hebben namelijk meer nodig dan alleen een mooi hotel aan het strand. Jij bent namelijk de vader of moeder van een zorgintensief kind.

 

Jouw kind heeft (extra) zorg nodig tijdens de vakantie.
Zorg die jij en jouw partner kunnen bieden, maar je wilt juist op vakantie om zelf ook een fijne tijd te hebben.

 

Misschien zelfs even ontlast worden van de zware zorgtaak.

rolstoel vakantie travlin zorg (1)
kopje sidebar

Wil je graag zelf op zoek? Op de pagina Accommodaties zoek je eenvoudig en snel tussen het aanbod van hotels, vakantiewoningen en voorbeeldreizen, die je kunt boeken.

Dit aanbod zal blijvend worden aangevuld met nieuwe hotels en reizen. Je kunt filteren op de zorg die nodig is of op de bestemming. Een deel van de hotels en vakantiewoningen is persoonlijk bezocht en gecontroleerd.

De informatie van andere accommodaties en reizen is op afstand gecontroleerd door nauw overleg te hebben met de eigenaar of manager van de betreffende accommodatie of met input van andere reizigers.

Dan moet de vakantie wel goed geregeld zijn.
Niet in de vorm van een groepsreis, maar met het eigen gezin op vakantie. Misschien zijn jullie al een aantal keren op vakantie geweest. De auto volgeladen de hulpmiddelen die voor jullie kind nodig zijn. Om met de eigen hulpmiddelen de vakantiebestemming zo goed als mogelijk zelf aan te passen. Of iedere keer weer naar dezelfde plek, want dan weten jullie waar jullie aan toe zijn?

 

Is jouw droom om een keer naar een andere vakantiebestemming te gaan? Naar een ander hotel of vakantiepark. Misschien zelfs naar het buitenland per vliegtuig?

Travlin helpt jou verder!

kopje sidebar blauw

Wil jij de vakantie zoektocht uit handen geven zodat jij je kan blijven richten op de zorgtaken thuis? Ook dan help ik je graag!

Vul het intakeformulier zo compleet mogelijk in en ik neem binnen 48 uur contact op om jullie reiswensen te bespreken.

Naast het uitzoeken en regelen van de vakantie kan ik ook advies geven over vragen zoals welke kosten eventueel vergoed worden vanuit het PGB, welk ziekenhuis het dichtstbij jullie hotel ligt en hoe de assistentie op de luchthavens geregeld wordt.

Jouw vakantie tot in de puntjes en met zorg geregeld.
Voor het complete gezin!

 

Travlin Gezin en Zorg is specialist in het samenstellen van reizen voor gezinnen, rondreizen en reizen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is. De missie van Travlin Gezin en Zorg is ouders de mogelijkheid te bieden om een vakantie naar de bestemming van hun keuze te kunnen maken met hun zorgintensieve kind. Daarbij houdt zij rekening met de wensen van alle gezinsleden.

linda
icoon-zeester

Wie is Linda?

Sinds 2010 regel ik diverse reizen op maat. Reizen die ik met persoonlijke  aandacht en zorg regel voor mijn klanten. De vakanties waar ik mij in gespecialiseerd heb, zijn reizen met kinderen – met en zonder een zorgbehoefte.

Wil je weten wat mijn drijfveer is om reizen voor zorgintensieve kinderen en hun gezin te regelen?

logo travlin the world

Travlin the World

 

Alle vakanties zijn belangrijk en verdienen persoonlijke aandacht en service. Aandacht en service die ik al mijn klanten en hun vakanties geef. Ook aan vakanties waar geen speciale zorg nodig is, maar die wel tot in detail goed uitgezocht en geregeld moeten zijn. Het plannen, zoeken en regelen voor, tijdens en als nodig na thuiskomst van reizen met kinderen en rondreizen zijn mijn specialiteit.

 

Jij hoeft alleen maar je koffers pakken!

travlin the world sfeer foto blok

Jouw vakantie tot in de puntjes geregeld.
Voor je zorgintensieve kind én de rest van het gezin.

 

Travlin Gezin en Zorg is specialist in het samenstellen van reizen voor gezinnen, rondreizen en reizen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is. De missie van Travlin Gezin en Zorg is ouders de mogelijkheid te bieden om een vakantie naar de bestemming van hun keuze te kunnen maken met hun zorgintensieve kind. Daarbij houdt zij rekening met de wensen van alle gezinsleden.

Dit gezin ging je voor:

We hebben genoten!

Geweldig hotel en een ontbijt zo uitgebreid dat je er 2 uur kon zitten. Het park was groter dan we dachten en hebben dus heel wat kilometers gelopen en Jara gerold! Ook met een rolstoel kan je makkelijk je weg vinden in hotel en park.

Nogmaals heel hartelijk dank!

Edith Hengstman

referntie gezin travlin (1)

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515