Reizen voor gezinnen
met extra zorgbehoefte

Zodat elk lid van het gezin kan genieten van de vakantie

Voor de mooiste reis met jouw zorgintensieve kind

Travlin Gezin en Zorg regelt reizen voor thuiswonende zorgintensieve kinderen die met hun ouders en eventuele broers of zussen op vakantie willen. Niet in groepsverband, maar met het eigen gezin.

Wat is onze definitie van een zorgintensief kind?

Er komt steeds meer aandacht voor zorgreizen. Zit jouw kind bijvoorbeeld in een rolstoel en is hij of zij nog jong en niet zo zwaar? Dan heb je vaak niet eens een rolstoel aangepaste hotelkamer nodig. Bij Travlin Gezin en Zorg helpen we jou om de vakantieplek te vinden waar jullie je goed kunnen rond bewegen. Waar je niet te veel hoeft te tillen en waar je niet te veel bergen en hellingen op en af moet. En is dit wel zo? Dan weet je dit van tevoren.

Maar een zorgintensief kind zit niet altijd in een rolstoel. Er zijn nog veel meer soorten zorg die het regelen van een vakantie lastiger maakt.

Verstandelijke beperking of een gedragsstoornis

Voor kinderen voor wie structuur, zekerheid en veiligheid essentieel is om samen een fijne vakantie te kunnen hebben. Wat staat jouw kind en jullie als gezin allemaal te wachten? Wanneer jouw kind een verstandelijke beperking of bijvoorbeeld ASS heeft, is het belangrijk van tevoren zo goed mogelijk te weten. Travlin Gezin en Zorg heeft accommodaties geselecteerd waar aandacht is voor het hele gezin en deze benodigde structuur. Soms zelfs zorg ter plaatse, zodat jullie als ouders en de zusjes en broertjes ook een fijne vakantie hebben.

Voedingsintolerantie

Op vakantie gaan is voor de meeste kinderen met een voedselallergie prima te doen. Een goede voorbereiding en goede communicatie is daarbij heel belangrijk. Wat zijn de mogelijkheden in het hotel? Waar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis? Travlin Gezin en Zorg helpt bij deze voorbereiding.

Chronische ziekte

Heeft jouw zoon of dochter een chronische ziekte dan is een goede voorbereiding van de vakantie essentieel. Welke medicijnen mogen mee? Kunnen jullie bij het plaatselijke ziekenhuis terecht wanneer het mis gaat? Ook hier helpt Travlin Gezin en Zorg bij de voorbereiding. Is er binnen jullie gezin een hele andere zorgvraag?

Neem gerust contact met ons op

Ik bespreek met jullie of er toch mogelijkheden zijn om jullie ook te helpen met jullie vakantie.

Hulpvragen waar wij aan voldoen zijn onder andere:

Jouw vakantie tot in de puntjes geregeld.
Voor je zorgintensieve kind én de rest van het gezin.

 

Travlin Gezin en Zorg is specialist in het samenstellen van reizen voor gezinnen, groepsreizen en reizen voor wie reizen niet zo vanzelfsprekend is. De missie van Travlin Gezin en Zorg is ouders de mogelijkheid te bieden om een vakantie naar de bestemming van hun keuze te kunnen maken met hun zorgintensieve kind. Daarbij houdt zij rekening met de wensen van alle gezinsleden.

Dit gezin ging je voor:

We hebben genoten!

Geweldig hotel en een ontbijt zo uitgebreid dat je er 2 uur kon zitten. Het park was groter dan we dachten en hebben dus heel wat kilometers gelopen en Jara gerold! Ook met een rolstoel kan je makkelijk je weg vinden in hotel en park.

Nogmaals heel hartelijk dank!

Edith Hengstman

referntie gezin travlin (1)

Samenwerking met Reisburo Apollo

Travlin handelt tevens onder de naam Reisburo Apollo at Home, onderdeel van Reisburo Apollo uit Wormer

 

Als gevolg van deze samenwerking wordt jouw reis ondergebracht bij Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reis al geboekt?

Mijn Reisoverzicht

Sambasso reisapp:

Contact opnemen

Pastoor Schlüterstraat 9
1566DZ Assendelft
+31 (0)6 - 499 144 48

 

linda@travlin.nl

KvK: 51378515