Wat is er na mijn blogs over de halve finale en in de laatste fase van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur eigenlijk allemaal gebeurd? Tijd om tussen de leuke reisaanvragen even iets anders te schrijven dan een reisvoorstel: een nieuwe blog!

Op 1 december kreeg ik het goede nieuws! Ik was door naar de volgende ronde van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland 2018: De Finale!

Veel voorbereidingsmogelijkheid was er niet. De finalisten kregen allemaal de vraag om de jaarcijfers aan te leveren. En de instructie dat we in een kwartier tijd de eindjury van de verkiezing mochten overtuigen dat je de beste ZRA (Zelfstandig Reisadviseur) van de provincie bent.

De eindjury

Op 19 december 2017 om 15:40 uur was ik aan de beurt. Die ochtend kwam er een foto voorbij van de juryleden. Wat een grote groep! De zenuwen sprongen toen echt in mijn lijf. Bij binnenkomst kregen we eerst onze vlog in Europa-Park te zien en daarna was het de beurt aan de 12-koppige jury om vragen te stellen en aan mij om mijn verhaal te doen.

Waarom heb je gekozen voor de doelgroep (zorgintensieve) kinderen?

Wat zijn jouw doelen voor 2018?

Dit waren een paar vragen die ik kreeg. Ik had vooraf bedacht wat ik in ieder geval wilde vertellen aan de jury. Over hoe ik mijn klanten adviseer en assisteer bij het plannen, zoeken, boeken en uitvoeren van hun reis. Ook wilde ik uitleggen hoe ik mij als ondernemer altijd blijf ontwikkelen. Niet alleen op het vlak van reizen, maar ook op het vlak van ondernemerschap.

Alles wat ik wilde vertellen, heb ik kunnen vertellen en ik reed dan ook met een tevreden gevoel weer terug naar Assendelft.

Linda Hoorn - nummer twee beste zelfstandig reisadviseur van noord holland

Bij TRAVelMedia in Hilversum

De uitslag

Op 9 januari was de bekendmaking van de provinciaal winnaars tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Zou het genoeg zijn? Hoe zou mijn concullega ZRA uit Noord-Holland het hebben gedaan? Vind de jury mij wel de beste?

Overdag deed ik wat ik meestal doe tijdens die eerste dag van de Vakantiebeurs: ik woon een aantal presentaties bij over trends en nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche, ga op zoek naar nieuwe en bestaande connecties in binnen- en buitenland en ga op zoek naar collega’s die je gedurende het jaar maar af en toe ziet tijdens de koffie, patat en champagne bijeenkomsten die de diverse reisorganisaties regelen tijdens de vakdag.

Op 17:30 uur was het dan eindelijk zover! De provinciaal winnaars werden op het grote scherm in het theater een voor een gepresenteerd via de Europa-Park vlog. Helaas was het niet mijn vlog die voorbij kwam voor Noord-Holland. Ik was 2e geworden! Die avond voelde dat toch even als een flinke teleurstelling. Ik heb alles gegeven tijdens de verkiezingsstrijd en dan ben je het ‘net niet’ geworden…

De beste voor jou!

Nu 2,5 week later ben ik oprecht trots dat de eindjury mij heeft verkozen als de NR. 2 Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland.

En ondertussen blijf ik voor al mijn (toekomstige) klanten gewoon mijn uiterste best doen. Om voor hen wel altijd de NR. 1 te zijn!

Wil je weten hoe en wat ik als zelfstandig reisadviseur allemaal doe?
Op Facebook en Instagram plaats ik veel tips, filmpjes en reiservaringen. 

Travlin op Facebook     |     Op Instagram     |     Travlin Kids op Facebook

Leuk wanneer jij mij gaat volgen!

Laat een reactie achter